Klippo Free

En Klippo Free er en lille og smart håndklipper. Det er en ny håndklipper af den såkaldte friklippertype. Vores Klippo Free arbejder stille, og pga. den berøringsfrie knivcylinder med fem blade, er den meget let at skubbe foran sig, hvorfor den egner sig godt til mindre haver.


Normal pris: 1.099,00 DKK

Tilbuds pris 999,00 DKK

Spar: 100,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Klippo Free

En Klippo Free er en lille og smart håndklipper. Det er en ny håndklipper af den såkaldte friklippertype. Vores Klippo Free arbejder stille, og pga. den berøringsfrie knivcylinder med fem blade, er den meget let at skubbe foran sig, hvorfor den egner sig godt til mindre haver. Klippehøjden kan let justeres i fire højder. Hjulene er brede, og de ruller let, og den stabile stamme muliggør klippning på et hjul langs gange og rabatter. Den passer derfor også godt ind på smalle steder. Vores håndskubber fra Klippo har et behageligt håndtag og gør, at håndklipperen er bekvem at anvende for langt de fleste mennesker. Det er også muligt at få en græsopsamler som tillbehør til denne Klippo Free model.

Art.nr.: 964934051
Klippehøjde: 12-38 mm
Klippebredde: 40 cm
Totalvægt: 9,1 kg

Dobbelttætte kuglelejer på knivcylinderen
Præcisionsslebet knivcylinder og underkniv
Hærdet cylinderkniv og underkniv

 • Navn:
  Klippo Free
 • Varenummer:
  HQ9649340-51
 • Producent:
  Klippo
 • Motor:
  Uden motor

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.