Klippo Excellent S Plæneklipper

Klippo Excellent S er en af de absolut mest populære Klippo plæneklippere på markedet. Den giver dig et enestående klipperesultat.

Normal pris: 6.199,00 DKK

Tilbuds pris 4.959,20 DKK

Spar: 1.239,80 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Klippo Excellent S Plæneklipper

Klippo Excellent S er en af de absolut mest populære Klippo plæneklippere på markedet. Den giver dig et enestående klipperesultat. Plæneklipperen er udstyret med Klippos unikke forhjulstræk, der er kendt for sin pålidelighed, slidstyrke og komfortable hastighed på 4,5 km/t. Forhjulstrækket gør denne Klippo plæneklipper endnu lettere at arbejde med, især hvis græsplænen er kuperet eller en af de lidt større af slagsen. Hele Klippo Excellent-serien er desuden bygget med Klippos helstøbte aluminiumsskjold, der er særlig unik af sin art og tilfører plæneklipperne høj kvalitet for pengene. I forsøget på at gøre maskinen lidt mere allround, er aluminiumskjoldet forsynet med en aftagelig indsats. Det vil sige, at hvis græsset er højt eller kraftigt, vil det bliver betragteligt lettere at klippe, hvis denne indsats afmonteres.

Tekniske data om vores Klippo Excellent S Plæneklipper:
Briggs & Stratton 650 EXI Motor
Cylindervolumen: 163 cm³
Klippebredde: 48 cm
BioClip - Cross-Cut kniv
Klippehøjde, min.-maks: 30 - 60 mm
Brændstoftank: 1,1 liter.
Selvkørende med forhjulstræk
Central højdejustering

Klippo Excellent S er et ganske fornuftigt valg af plæneklipper!

 • Navn:
  Klippo Excellent S Plæneklipper
 • Varenummer:
  HQ9676071-01
 • Producent:
  Klippo
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.