Åbent Hus arrangement hos Midtdjurs Traktorlager

I mere end 40 år har Midtdjurs Traktorlager ved Nimtofte på Djursland afholdt Åbent Hus i februar. De sidste mange år har det været fredag og lørdag i uge 8. De seneste år har arrangementet samlet op imod 3500 gæster over begge dage. Der serveres kaffe og kringle.


Igen i år samles land og by hos Midtdjurs Traktorlager den 21. og 22. februar 2020 til Åbent Hus. Åbent Hus hos Midtdjurs Traktorlager er firmaets årlige ”Udsalg” med tusindvis af rigtig gode tilbud og præsentation af nyheder. Altså der er tradition for at gøre en ekstra god handel i Åbent Hus dagene på både stort og småt, som præsenteres i nogle af vores knap 5500 m2 under tag. Udendørs er der også udstillet brugte og nye landbrugsmaskiner.

Landbrugsafdelingen står klar med nyheder og gode tilbud fra bl.a. Valtra, Amazone, Krone, Schäffer og He-Va. Derudover er der masser af brugte landbrugstraktorer og maskiner til meget skarpe priser. Sliddele og andre reservedele til forårsarbejdet kan med fordel disponeres i dagene.

Se BRUGTLISTEN, traktorer og maskiner - klik her

Butik og Have Park afdelingen henvender sig til både til private og erhvervsdrivende. Butiks-arealet er til Åbent Hus udvidet. Udover det som i daglig tale kaldes butik 1, 2 og 3 tages et stort areal i den nye lagerhal i brug til butik begge dage.


I butikken har vi et meget bredt sortiment fra bl.a. Husqvarna, Stihl, Honda, Jonsered, Gardena, Texas, AL-KO, Klippo, Cub Cadet, Trolla, Agri-Fab, Kærcher, Makita, Bahco, Esab, Kramp, Sika, Blundstone, Bruder, Siku, Brynje, Fiskars, Wolf, Felco, Ryom, Ako, Gallagher, Esbjerg, AGCO, 3M, Ocean, Moulitire, Led Lenser, Mr. Beam, Duracell, Berthoud, Gloria, Castrol, Stanley, C-tek, Mato, Klingspor, Rolly Toys og mange flere.

Se den 48 sider store online avis med MEGA gode tilbud

Du er også velkommen til at hente et eksemplar i butikken.

En del af tilbuddene kan også bestilles på webshoppen.

Velmødt til Åbent Hus 2020 hos Midtdjurs Traktorlager A/S

  • fredag den 21. februar kl. 9-17
  • lørdag den 22. februar kl. 9-15.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Bekræft venligst at vi må sende nyhedsbreve/emails til dig:

Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbrev, ved at benytte linket nederst i mailen.

Vi bruger Mailchimp som vores nyhedsbrevs platform, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at din information vil blive overført til Mailchimp til behandling Læs mere om Mailchimp's privatlivs politikker.