Husqvarna R 316TXs AWD Rider

Husqvarna R 316TXs AWD Rider er utroligt velegnet til f.eks. landejere, hvor der altid kræves uovertruffen effektivitet, manøvredygtighed og perfekte resultater året rundt og i alt slags vejr.

* Påkrævede felter

Normal pris: 67.690,00 DKK

Tilbuds pris 54.995,00 DKK

Spar: 12.695,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Husqvarna R 316TXs AWD Rider

Denne model "Husqvarna R 316TXs AWD Rider" er Husqvarna's stærkeste Rider i 300-serien. Den har den nye støjdæmpningsteknologi, som muliggør en forbedret lydkvalitet samt en højere motoreffekt. Resultatet er en højere kniv- og kørehastighed og en dermed endnu mere effektiv drift, som vi nok mener, at de fleste sætter stor pris på. Der er mulighed for 94, 103 eller 112 cm Combi-klippeaggregat, som leverer førsteklasses klipning med BioClip(r) og bagudkast. Den er derfor utroligt velegnet til f.eks. landejere, der kræver uovertruffen effektivitet, manøvredygtighed og perfekte resultater året rundt og i alt slags vejr. Centerstyringen og det frontmonterede klippedæk er ensbetydende med intuitiv brug, fremragende tilgængelighed under klippearbejdet og et godt overblik over arbejdsområdet. Firehjulstrækket medfører bemærkelsesværdigt bedre og sikrere køreegenskaber i ujævnt, vådt og glat terræn samt på skråninger. Kort sagt - Husqvarna R 316TXs AWD Rider giver dig den ultimative køreoplevelse. Den kan derudover udstyres med en række fantastiske ekstraudstyr som eksempelvis kost, slagleklipper, dozerblad og sne-slynge, så du dermed får optimalt udbytte af den året rundt - uanset vejret. Se det er noget, der vil noget. Faciliteter som servostyring, pedal-betjent hydrostatisk transmission, forlygter og mulighed for at vippe klippedækket op i serviceposition, gør det til en sand fornøjelse at betjene og servicere Husqvarna's stærkeste Rider i 300-serien.

Tekniske data om vores Husqvarna R 316TXs AWD Rider
Motor: Kawasaki V-Twin
Cylindervolumen: 603 cm³
Cylindere: 2
Transmissionstype: Hydrostatisk AWD
Hastighed: 0-9,5 km/t
Klippebredde: 94 cm
Klippemetode: BioClip/Bagudkast

 • Navn:
  Husqvarna R 316TXs AWD Rider
 • Varenummer:
  HQR316TXSAWD + klippeaggregat
 • Producent:
  Husqvarna
 • Motorproducent:
  Kawasaki
 • Motor:
  Benzin
 • Motortype:
  FS Series V-Twin
 • Effekt:
  603 cm³
 • Vælg fremdrift:
  4-Hjulstræk
 • Brændstof:
  Benzin
 • Cylindre:
  2-cylinder

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.