Husqvarna P 525D rider

Højtydende, dieseldrevet Rider med uovertruffen manøvredygtighed og produktivitet i såvel komplekse og smalle omgivelser som på større arealer.

* Påkrævede felter

Normal pris: 201.998,00 DKK

Tilbuds pris 169.995,00 DKK

Spar: 32.003,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Højtydende, dieseldrevet Rider med uovertruffen manøvredygtighed og produktivitet i såvel komplekse og smalle omgivelser som på større arealer. Transmissionen i professionel kvalitet sikrer kompromisløs trækkraft og stabilitet på skråninger. Maskinens kompakte størrelse og høje transporthastighed gør den velegnet til både stationær og mobil anvendelse i kommuner, hos entreprenører, i boligselskaber osv. Takket være det frontmonterede klippeaggregat har brugeren fuldstændigt overblik over arbejdsområdet. Det er ensbetydende med optimerede klippeevner samt adgangsmuligheder under bænke, buske osv. Robuste komponenter sikrer lang levetid og færre driftsstop. Tilbehør som kost, V-plov og kabine sikrer forøget produktivitet hele året. P 525D leveres uden klippebord og kan udstyres med Combi-klippebord på 132 og 155 cm.

Der er også mulighed for klippebord med hydraulisk højderegulering, Combi-klippebord på 132X og 155X

Det kræver et ekstra hydraulikkit

Motor: Kubota D1105
Cylindervolumen: 1123 cm³
Cylindere: 3
Transmissionstype: Hydrostatisk AWD
Hastighed: 0-18,5 km/t
Klippebredde: 132 cm
Klippemetode: BioClip/Bagudkast
Servostyring: Ja
AWD (firehjulstræk): Ja
Oliekøler: Ja
Hydraulisk redskabsløft: Ja
Serviceposition: Ja
Forlygter: Ja
Vægt: 675 kg

 • Navn:
  Husqvarna P 525D rider
 • Varenummer:
  HQP525D + klippeaggregat
 • Producent:
  Husqvarna
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.