Husqvarna 550XP® motorsav - 15"

Husqvarna 550 XP er udstyret med teknologien "RevBoost", der sikrer en øjeblikkelig høj kædehastighed med henblik på ekstra effektiv afkvistning.

Normal pris: 6.699,00 DKK

Tilbuds pris 5.695,00 DKK

Spar: 1.004,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Husqvarna 550XP® motorsav - 15"

Denne Husqvarna kædesav, modellen Husqvarna 550XP, er udviklet til professionelle skovhuggere og særligt øvede brugere. Kædesaven har et banebrydende design, og den er proppet med innovative løsninger for en effektiv og praktisk drift. Husqvarnas unikke X-TORQ® motorteknologi leverer mere kraft, hvor du har brug for det. Den har et op til 20 % lavere brændstofforbrug, og der er 75 % færre udstødningsemissioner, og den overholder altså de strengeste miljøkrav.

Teknologien "RevBoost" sikrer øjeblikkelig høj kædehastighed med henblik på ekstra effektiv afkvistning.

AutoTune justerer kontinuerligt karburatoren automatisk for at sikre en optimal motorfunktion. Der er yderligere en god vibrationsdæmpning i kædesaven - det betyder, at håndtagene er adskilt fra motoren, så du undgår de værste vibrationer i håndleddene. Kædesaven er derfor mere behagelig at arbejde med i længere perioder af gangen.

Tekniske data om vores Husqvarna 550XP® kædesav
Cylindervolumen: 50,1 cm³
3,8 hk
Effekt: 2,8 kW
Længde: 15" sværd
Olietankvolumen: 0,27 liter
Oliepumpe, type: Automatisk
Vægt (ekskl. skæreudstyr): 4,9 kg.

  • Navn:
    Husqvarna 550XP® motorsav - 15"
  • Varenummer:
    HQ550XP
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.