Husqvarna 545 FR buskrydder

545FR er kendetegnet ved en stor motorkapacitet og en stor brugervenlighed. Den er særdeles slagkraftig og henvender sig derfor også til professionelle. Skal du håndtere større arealer er buskrydderen fra Husqvarna lige noget for dig.

Trimmerhoved, savklinge og tretands græsklinge medfølger.

Pris: 7.999,00 DKK

Tilbuds pris 5.199,00 DKK

Spar: 2.800,00 DKK

Del via
Del via E-mail

545FR buskrydder fra Husqvarna

Buskrydderen fra Husqvarna er udstyret med en X-TORQ motor, som leverer en stor kapacitet så du kan få styr på store ude arealer. Selvom motoren er rigtig stærk, skal du ikke frygte for brændstofforbruget. Motoren er nemlig udviklet så brændstofforbruget reduceres med op til 20 %. Emissionerniveauet er desuden også reduceret med op til 60 %.

Ergonomisk korrekt 545FR

De vinklede håndtag giver dig den optimale position – hver gang. Den sikrer dig et perfekt greb, som giver dig en behagelig og optimal position i længere tid af gangen.
Buskrydderen er desuden udstyret med teknologien, LowVib. Teknologien reducerer kraftigt vibrationerne der kommer fra motoren. Det gør det til en langt mere behagelig oplevelse idet dine arme og hænder ryster minimalt. Med kraftige dæmpningselementer absorberes vibrationer simpelthen.

Tekniske specifikationer om vores Husqvarna 545FR buskrydder

LowVib-vibrationsdæmpning
X-TORQ motor
Gennemsigtig tank
Effekt: 2,1 kW
Cylindervolume: 45,7 cm3
Vægt: 8,7 kg.

 • Navn:
  Husqvarna 545 FR buskrydder
 • Varenummer:
  HQ9676379-04
 • Producent:
  Husqvarna
 • Motortype:
  2-takt
 • Effekt:
  45.7 cm³/2,8 hk

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.