Husqvarna 536LiBX løvblæser (Udstillings model - kun 1 stk) Kræver rygbatteri

Løvblæseren 536LiBX fra Husqvarna får dig helt i mål med dagens gøremål. Særligt henvendt til professionelle, som har brug for stor styrke der skal håndtere større arealer, f.eks. i parker, offentlig arealer og lignende.

Normal pris: 4.495,00 DKK

Tilbuds pris 2.247,50 DKK

Spar: 2.247,50 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Husqvarna 536LiBX løvblæser

Med Husqvarna 536LiBXs beskedne vægt på bare 2,5 kg. kan du benytte løvblæseren, selv over længere tid. Din arme, skuldre og hænder skånes og 536LiBX er en af de letteste løvblæsere på markedet. Du skal dog ikke være urolig for hvad det gør ved dens effekt, for selvom vægten er lav, er der masser af kræfter i denne Husqvarna løvblæser.

Smarte hastighedsindstillinger med 536LiBX

Der er desuden indbygget to unikke blæsefunktioner. Når du har rigtig komplekse arbejdsopgaver, der kræver stor styrke kan du benytte dig af Husqvarnas Boost-funktion – det giver ekstra blæsekraft. Der er også en indbygget fartkontrol, så du kan indstille luftmængden præcis som du vil. Begge funktioner er placeret ved panelet øverst på løvblæseren.

Tekniske specifikationer om vores Husqvarna 536LiBX løvblæser

Batteri: 36 V
Batteri: Li-ion
Intuitivt display
Fartkontrol
Boost funktion
Vægt: 2,5 kg.

  • Navn:
    Husqvarna 536LiBX løvblæser (Udstillings model - kun 1 stk) Kræver rygbatteri
  • Varenummer:
    HQ9672526-02
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.