Husqvarna 445e TrioBrake motorsav 13"

En Husqvarna 445e TrioBrake motorsav 13" er et praktisk valg, hvis du har behov for en kraftig allround motorsav, der har en professionel opbygning, TrioBrake og Air Injection.

Normal pris: 3.850,00 DKK

Tilbuds pris 2.895,00 DKK

Spar: 955,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Husqvarna 445e TrioBrake motorsav 13"

Denne Husqvarna 445e TrioBrake motorsav 13" er en meget kraftig allround motorsav med en professionel opbygning. Den leveres med et 13" sværd. Motorsaven har SmartStart®, hvor chokeren og start/stop knap er bygget sammen for at minimere risikoen for at komme til at ”drukne” saven.

Den kendte X-TORQ® motor giver en bedre ydeevne, og samtidig har den 20% lavere brændstofforbrug samt 75% lavere emissioner. Motorsaven er derfor også miljøvenlig. Der er værktøjsfri kædestramning, hvilket gør det nemt og hurtigt altid at have en korrekt spændt kæde på motorsaven. Det er også fornuftigt at sørge for, at kæden altid er korrekt spændt, for hvis den er det, forlænges motorsavens levetid på både kæde og sværd. Motorsaven har derudover Low Vib, som reducerer vibrationerne, og den har en slank savkrop, der giver dig en god balance, når du arbejder med motorsaven.

Den er udstyret med TrioBrake™ samt Air Injection, der søger for at holde 97 % af savstøvet og skidt væk fra luftfilteret, hvilket giver vedvarende høj effekt, og du skal samtidig foretage færre antal af rensninger af luftfilteret.

Tekniske Data om vores Husqvarna 445e TrioBrake motorsav 13"
Cylinderplacering: 45,7 cm³
2,8 HK
Effekt: 2,1 kW
13" Sværd
Vægt (ekskl. skæreudstyr): 5,1 kg.

  • Navn:
    Husqvarna 445e TrioBrake motorsav 13"
  • Varenummer:
    HQ445ETB-13
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.