Husqvarna 445e TrioBrake motorkædesav 13"

Denne Husqvarna kædesav af modellen Husqvarna 445e TrioBrake motorsav 13" er udstyret med TrioBrake™ - heraf navnet på modellen.

TrioBrake™ er en sikkerhedsfunktion, der sikrer, at kædebremsen også kan udløses af brugerens højre hånd. Det har især en stor betydning, hvis saven f.eks. kastes tilbage, eller hvis brugeren falder forover.

Pris: 4.299,00 DKK

Tilbuds pris 3.799,00 DKK

Spar: 500,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Husqvarna 445e TrioBrake motorsav 13"

Denne Husqvarna kædesav er en særdeles kraftig allround motorsav med en professionel opbygning. Motorsaven har funktionen "Smart Start®", hvor chokeren og start/stop knappen er bygget sammen. Det er gjort med henblik på at minimere risikoen for at ”drukne” kædesaven.

Modellen Husqvarna 445e TrioBrake motorsav 13" er udstyret med en X-Torq® motor, der giver en bedre ydeevne, og samtidig har den 20% lavere brændstofforbrug samt 75% lavere emissioner - saven overholder derfor de strengeste miljøkrav. Der er desuden værktøjsfri kædestramning, hvilket gør det dejlig nemt og meget hurtigt altid at have en korrekt spændt kæde på motorsaven. Hvis kæden altid er spændt korrekt, vil det forlænge levetiden på både kæden og sværdet.

Modellen har desuden "Low Vib", hvilket reducerer vibrationerne, og den har også en slank savkrop, der giver god balance i kædesavnes konstruktion, når du arbejder med den. Denne Husqvarna kædesav er yderligere udstyret med TrioBrake™ - heraf navnet på modellen. TrioBrake™ er en sikkerhedsfunktion, der sikrer, at kædebremsen også kan udløses af brugerens højre hånd. Det har især en stor betydning, hvis saven f.eks. kastes tilbage, eller hvis brugeren falder forover.

Der er også Air Injection, hvilket søger for at holde helt op til 97 % af savstøvet væk fra luftfilteret, hvilket giver vedvarende høj effekt samt færre rensninger af luftfilteret. Motorsaven har et benzindæksel med vippeanordning, hvilket gør det nemt at åbne og lukke, når der skal fyldes benzin på.

Tekniske data om vores Husqvarna 445e TrioBrake motorsav 13"
Cylinderplacering: 45,7 cm³
2,8 HK
Effekt: 2,1 kW
Sværdlængde: 13" Sværd
Vægt: 5,1 kg.

En pragtfuld professionel Husqvarna kædesav!

 • Navn:
  Husqvarna 445e TrioBrake motorkædesav 13"
 • Varenummer:
  HQ9671568-33
 • Producent:
  Husqvarna
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.