Husqvarna 440E motorsav, UDSTILLINGSMODEL

Hvilken motorsav er bedst? Dette spørgsmål hører vi tit. Og svaret varierer naturligvis efter dine behov.

Men hvis du er deltidsbruger, landmand, mangler en motorsav til hobby- og fritidsbrug, eller hvis du skal klare lettere opgaver i skoven, anbefaler vi f.eks. vores Husqvarna 440E motorsav.

Normal pris: 3.799,00 DKK

Tilbuds pris 2.495,00 DKK

Spar: 1.304,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Husqvarna 440E motorsav

Hvilken motorsav er bedst? Hvis du er deltidsbruger, landmand, mangler en motorsav til hobby- og fritidsbrug, eller hvis du skal klare lettere opgaver i skoven, anbefaler vi vores Husqvarna 440E motorsav. Det er en let allround motorsav, der kun vejer 4,4 kg. Den er nem at håndtere, let at starte samt at bruge. Denne Husqvarna motorsav har f.eks. funktionen Smart Start®, der blandt andet består af fjederstøttet start og en benzinpumpe, hvilket gør den meget nemmere at starte. Derudover er chokeren og start/stop knap bygget sammen, hvilket minimerer risikoen for at ”drukne” saven. Desuden er benzintanken brugervenligt gennemtænkt. Den er gennemsigtet, hvilket gør det let og hurtigt at se brændstofniveauet.

Modellen er udstyret med en skøn X-Torq® motor, der giver en bedre ydeevne, men dog overholder alle strenge miljøkrav, da den har et 20% lavere brændstofforbrug og hele 75% lavere emissioner. Den værktøjsfrie kædestramning gør det nemt og hurtigt altid at have en korrekt spændt kæde, hvilket vil forlænge levetiden på både kæde og sværd. Det er det mest optimale, da en motorsav ikke er det stykke værktøj som fritidsbrugeren udskifter oftest.

Motorsaven har derudover "LowVib®", der reducerer vibrationerne, og gør den behagelig at arbejde med i længere perioder af gangen - især hvis man ikke er vant til at arbejde med vibrationer. Denne Husqvarna 440E motorsav har en slank savkrop, der giver god balance i maskinen. Den er udstyret med dobbeltvirkende kædebremse, højrehåndsbeskyttelse samt kædefang, hvilket gør saven mere behagelig, nem og sikker at arbejde med. Den passer altså perfekt til den mindre øvede bruger. Desuden sørger Air Injection for at holde 97 % af savstøvet væk fra motorsavens luftfilter, hvilket giver vedvarende høj effekt samt færre rensninger af luftfilteret.

Tekniske data om vores Husqvarna 440E motorsav
Cylinderplacering: 40,9 cm³
2,4 HK
Effekt: 1,8 kW
Sværdlængde: 15"
Vægt: 4,4 kg.

 • Navn:
  Husqvarna 440E motorsav, UDSTILLINGSMODEL
 • Varenummer:
  HQ440E
 • Producent:
  Husqvarna
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.