Husqvarna 435e motorkædesav

Husqvarna 435e motorsav er en lille og let allround sav på kun 4,4 kg. Den egner sig godt til mindre have- og byggearbejde i hjemmet.

Pris: 3.799,00 DKK

Tilbuds pris 3.349,00 DKK

Spar: 450,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Husqvarna 435e motorsav m. X-TORQ® motor

Vores Husqvarna 435e motorsav er en lille, let allround motorsav på kun 4,4 kg. Med sit 13" .325-1,3 sværd er det et ideelt valg til deltidsbrugere som f.eks. landmænd, skovarbejdere samt hus- og haveejere med behov for at løse mindre, lettere opgaver som f.eks. afgrening og let brændesavning af brænde til pejsen. Husqvarna 435e er en motorsav for den, der har brug for en motorsav, der er nem både at starte og bruge.e-modellen har værktøjsfri kædejustering.
Motorsaven har SmartStart®, hvor chokeren og start/stop knap er bygget sammen, der mindsker risikoen for at komme til at ”drukne” saven.

X-TORQ® motoren giver en bedre ydeevne, men samtidig har den også et 20% lavere brændstofforbrug samt 75% lavere emissioner, hvilket også gør motorsaven meget mere miljøvenlig. Air Injection sørger for at holde ikke mindre end 97 % af savstøvet væk fra luftfilteret, hvilket giver vedvarende høj effekt samt færre og nemmere rensninger og udskiftninger af selve luftfilteret. Luftfilteren er yderligere letaftageligt.

Denne Husqvarna 435e motorsav har desuden ikke mange vibrationer. Den har også en "slank" savkrop, hvilket er med til at give god balance i motorsaven. Den er også udstyret med dobbeltvirkende kædebremse, højrehåndsbeskyttelse samt kædefang, hvilket gør motorsaven langt mere behagelig at arbejde med i længere perioder af gangen.

  • Navn:
    Husqvarna 435e motorkædesav
  • Varenummer:
    HQ9677888-33
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.