Husqvarna 405X Automower

Husqvarna Automower 405X
Med en kapacitet på op til 600 m², kan Husqvarna Automower 405X let klare mindre græsplæner med mange forhindringer.
Den klarer græsklipning på skråninger på op til 40 % og med systematisk passageklipning er selv smalle områder ingen udfordring.
Den har elektrisk klippehøjdejustering fra 20-50mm.
Frostsensor og vejrtimer.

* Påkrævede felter

Normal pris: 13.999,00 DKK

Tilbuds pris 12.700,00 DKK

Spar: 1.299,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail
Husqvarna Automower® 405X - en pålidelig og højtydende model i X-line serien, egnet til mindre plæner. Egent til at klippe komplekse græsarealer op til 600m2 med funktioner som systematisk passageklipning for en perfekt klipning af smalle passager og nem håndtering af skråninger med hældning på op til 40%. Ubekymret drift takket være elektrisk betjent klippehøjdejustering 20-50mm, frostsensor og vejrtimer. Nem at rengøre - vaskbar med haveslange. Som en del af premium X-line sortimentet har AM405X også funktioner som Automower® Connect med GPS tyverisporing og GPS-assisteret navigation, så du kan holde dig opdateret; du kan spore, interagere og holde dig opdateret hvorend du befinder dig i verden, samt X-line design med LED-forlygter, front kofanger og specialfarvede hjulkapsler. Er også udstyret med FOTA (automatisk opdatering via Firmware Over The Air).
  • Navn:
    Husqvarna 405X Automower
  • Varenummer:
    HQ9704562-21
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.