Husqvarna 236 motorsav, Udstillingsmodel

En Husqvarna 236 er en lille motorsav, der gør det let og bekvemt for dig at udføre opgaver på din bopæl - den er også nem at transportere og kan derfor nemt tages med en tur ud i sommerhuset.

Normal pris: 1.795,00 DKK

Tilbuds pris 1.295,00 DKK

Spar: 500,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Husqvarna 236 motorsav

En Husqvarna 236 motorsav er en yderst let og effektiv lille motorsav til husejere, der skal klare opgaver som f.eks. beskæring, brændesavning og mindre fritidsarbejde. Det er altså den ideelle løsning til brugere, der ønsker en motorsav, som er rigtig nem at starte og styre. Motorsaven er udstyret med en brændstofspædepumpe, som gør motoren lettere at starte. Og denne lille motorsav er udstyret med en X-TORQ-motor, der forbruger mindre brændstof og forårsager færre emissioner, og den overholder derfor miljøkravene. Vores Husqvarna 236 motorsav har desuden en god vibrationsdæmpning via sit LowVib® vibrationsdæmpningssystem. Ved denne teknologi er håndtagene adskilt fra motoren ved hjælp af stålfjedre, hvilket dæmper vibrationerne fra motoren, når den arbejder.

Tekniske data om vores Husqvarna 236 motorsav
Vibrationsniveau, forreste-/ bagerste håndtag 2.1 m/s²
Vibrationsniveau, bagerste håndtag 2.7 m/s²
Effekt 1.4 kW
38,2 ccm
1,9 hk
14" sværd
Vægt 4,7 kg. (ekskl. skæreudstyr)

  • Navn:
    Husqvarna 236 motorsav, Udstillingsmodel
  • Varenummer:
    HQ236
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.