Husqvarna 135 motorsav

En Husqvarna 135 motorsav har et ergonomisk blødt håndtag med gasknap og asymmetrisk håndtag, der giver brugeren en god komfort.

Normal pris: 1.995,00 DKK

Tilbuds pris 1.595,00 DKK

Spar: 400,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Husqvarna 135 motorsav

En Husqvarna 135 motorsav er en god, lille, let og effektiv motorsav som er ideel til brugere, der ønsker en billig motorsav, hvor du får meget for pengene. Denne Husqvarna motorsav er usædvanlig nem at starte og bruge. Den passer derfor også helt perfekt til f.eks. sommerhuset, når der skal ordnes brænde - eller det kan også være, at du blot skal have en ekstra motorsav, der er nem at tage med på farten. Motorsaven er udstyret med en X-TORQ motor, der bruger mindre brændstof og forårsager færre emissioner. Det betyder, at motorsaven overholder selv de strengeste miljøkrav. Desuden er motorsavens luftfilter også let-aftageligt uden brug af værktøj, hvorfor det meget let kan renses eller helt udskiftes. Motorsaven er også udstyret med primerbold og stopkontakt med automatisk tilbagestilling, som gør motoren lettere at starte, og du skal derfor ikke stå at bøvle med at starte motorsaven.

Tekniske data om vores Husqvarna 135 motorsav
Cylindervolumen: 40,9 cm³
Motoreffekt 1,5 kW (2,0 HK)
Vibrationsniveau, forreste-/ bagerste håndtag 3,9/3,8 m/s²
14" sværd med 3/8" LP (hobby kæde)
Vægt 4,4 kg
Billig motorsav med opbygning som en professionel motorsav

  • Navn:
    Husqvarna 135 motorsav
  • Varenummer:
    HQ135
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.