Husqvarna 135e motorsav - benzinmotorsav

Denne Husqvarna 135e benzinmotorsav er perfekt, hvis du har et behov for en motorsav, der er let at håndtere, men stadig arbejder effektivt i haven. Den egner sig særligt til fritids- og hobbybrug hos blandt andet husejere, der selv står for deres havearbejde. Den er nem at starte, og den bruger mindre brændstof end de fleste andre benzinmotorsave.


Normal pris: 1.999,00 DKK

Tilbuds pris 1.599,00 DKK

Spar: 400,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Husqvarna 135e motorsav - benzinmotorsav

Denne model Husqvarna 135e er en let og effektiv benzinmotorsav til f.eks. villa- og husejere. Og særligt er en ideel til alle brugere, der ønsker en motorsav, som er usædvanligt nem at starte og håndtere. Og det er naturligvis ofte et krav blandt husejere, der kun arbejder med motorsave på fritids- og hobbybasis.

Med X-Torq®-motor, bruger denne model 135 e fra Husqvarna langt mindre brændstof og giver færre emissioner. Derudover er den udstyret med Smart Start®, air push og stopkontakt med automatisk tilbagestilling, hvilket bevirker, at motoren er lettere at starte. Der er tilmed værktøjsfri kædestrammer, hvilket igen letter din arbejdsgang.

Tekniske data om vores Husqvarna 135 e motorsav
Cylinderplacering: 40,9 cm³
2,0 HK
Effekt: 1,5 kW
14" sværdlængde
Vægt: 4,6 kg
Lydniveau ved brugerens øre: 102 dB(A)

 • Navn:
  Husqvarna 135e motorsav - benzinmotorsav
 • Varenummer:
  HQ135E
 • Producent:
  Husqvarna
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.