Honda Miimo 520 robotplæneklipper

Du kan indstille din Honda Miimo 520 Robotplæneklipper til at arbejde i et område af din have om morgenen, holde pause midt på dagen, hvor du eller børnene måske bruger haven, inden Honda Miimo 520 igen går videre til større græsområder i de sene eftermiddagstimer, når I igen er rykket indendørs. Det er smart!

Normal pris: 14.995,00 DKK

Tilbuds pris 12.995,00 DKK

Spar: 2.000,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Honda Miimo 520 Robotplæneklipper

En Honda Miimo 520 Robotplæneklipper klarer et areal på helt op til 3.000 m2. I leveringen medfølger et 300 meter langt kabel. Den maksimale kantkabel længde er 800 meter. Honda Miimo 520 kan håndtere stort set alle havetyper uanset dens form og størrelse. Robotplæneklipperen navigerer problemfrit rundt mellem f.eks. damme, pools, træer, terrasser og bede. Samtidig kan din plæne også have nogle forskellige områder, der har brug for en smule ekstra pleje, eller at du bruger visse områder til aktiviteter eller leg med børnene. Uanset hvad, kan Honda 520 sættes op til at arbejde i forskellige zoner af haven på forskellige tidspunkter i døgnet, så den derved passer til dine behov, din have og livsstil. Uanset, hvilken type have du har, kan en af Honda's skønne Honda Miimo modeller passe lige ind i dit liv og din have. Den fleksible Honda Miimo 520 har en funktion, der gør det muligt at inddele haven i op til 5 forskellige arbejdszoner. For eksempel kan du indstille Miimo 520 til at arbejde i et område af din have om morgenen, holde pause midt på dagen, hvor du eller børnene måske bruger haven, inden Honda Miimo 520 igen går videre til større græsområder i de sene eftermiddagstimer, når I igen er rykket indendørs. Og hvis du ikke har brug for selve zonefunktionen, kan du stadig indstille den yderst støjsvage Honda 520 til at arbejde diskret på tidspunkter, der passer dig - også om aftenen eller om natten. En Honda Miimo 520 Robotplæneklipper kan sættes til at klippe langs kanten med kanttråden 2 gange ugentligt, hvilket altid sikrer dig en flot finish på din græsplæne.
Installation af Honda Miimo 520 koster kr. 2.500,-
Maskinen har en vægt på 11,5 kg, og dens klippehøjde ligger mellem 20 - 60 mm.

  • Navn:
    Honda Miimo 520 robotplæneklipper
  • Varenummer:
    HDMIIMO520
  • Producent:
    Honda

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.