Gardena Vippevander Aqua L

Præcis og jævn vanding af store områder.
Aqua L fra GARDENA er velegnet til arealer fra 120 til 280 m². Den sikrer en konstant og ens vanding uden at lave små søer. Vanderen er nem at bruge og giver mulighed for individuel indstilling og kan stilles til imellem 8 og 18 meter. Aqua L er produceret i kvalitetsmaterialer for at den kan modstå solens UV stråler. Den er også frostbeskyttet i tilfældet af at der er rim på plænen på en forårsdag.5 års fabriksgaranti. Vippevanderen er også nem at rengøre. Et metalfilter er indbygget i vandtilslutningen som let kan tages ud og rengøres under rindende vand. Hvis der opstår kalkdannelser i dyserne kan det nemt fjernes ved at prikke dem med nålen. Du kan finde nålen ved at skrue låget at i den anden ende af Aqua L vanderen.

Pris: 384,95 DKK

Tilbuds pris 346,45 DKK

Spar: 38,50 DKK

Del via
Del via E-mail

Gardena Vippevander Aqua L

Præcis og jævn vanding af store områder.
Aqua L fra GARDENA er velegnet til arealer fra 120 til 280 m². Den sikrer en konstant og ens vanding uden at lave små søer.
Vanderen er nem at bruge og giver mulighed for individuel indstilling og kan stilles til imellem 8 og 18 meter.
Aqua L er produceret i kvalitetsmaterialer for at den kan modstå solens UV stråler. Den er også frostbeskyttet i tilfældet af at der er rim på plænen på en forårsdag.5 års fabriksgaranti.
Vippevanderen er også nem at rengøre. Et metalfilter er indbygget i vandtilslutningen som let kan tages ud og rengøres under rindende vand. Hvis der opstår kalkdannelser i dyserne kan det nemt fjernes ved at prikke dem med nålen. Du kan finde nålen ved at skrue låget at i den anden ende af Aqua L vanderen.
  • Navn:
    Gardena Vippevander Aqua L
  • Varenummer:
    HQ9679764-01
  • Producent:
    Gardena

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.