Gardena Tryksprøjte 5 L. Comfort

Ergonomisk tryksprøjte 5 L.
Gardena tryksprøjte med integreret kegleåbning for nem påfyldning og godt greb til behagelig pumpning.
Brug tryksprøjten til sprayvanding, gødning eller plantebeskyttelse, kemisk eller organisk. Du opbygger tryk i 5-liters beholderen ved at pumpe det praktiske D-håndtag op og ned. Ønsker du at bruge dine egen økologiske plantebehandlinger følger der opskrifter og nylonfilter med sprøjten. Ved hjælp af dette filter er det simpelt at lave en brændenældebryg til spray for beskyttelse mod skadedyr som bladlus. Påfyldningsprocessen gøres betydeligt lettere ved hjælp af 12 cm kegleåbningen. Sprøjten er behagelig at bære vha. den ergonomisk placerede skulderrem. Væskestand kan aflæses på synssstrimlen. Spraylansen har en låsefunktion. To spraymønstre: stråle eller tåge.
Del via
Del via E-mail

Ergonomisk tryksprøjte 5 Liter.

Gardena tryksprøjte med integreret kegleåbning for nem påfyldning og godt greb til behagelig pumpning. Brug tryksprøjten til sprayvanding, gødning eller plantebeskyttelse, kemisk eller organisk. Du opbygger tryk i 5-liters beholderen ved at pumpe det praktiske D-håndtag op og ned. Ønsker du at bruge dine egen økologiske plantebehandlinger følger der opskrifter og nylonfilter med sprøjten. Ved hjælp af dette filter er det simpelt at lave en brændenældebryg til spray for beskyttelse mod skadedyr som bladlus. Påfyldningsprocessen gøres betydeligt lettere ved hjælp af 12 cm kegleåbningen. Sprøjten er behagelig at bære vha. den ergonomisk placerede skulderrem. Væskestand kan aflæses på synssstrimlen. Spraylansen har en låsefunktion. To spraymønstre: stråle eller tåge.
  • Navn:
    Gardena Tryksprøjte 5 L. Comfort
  • Varenummer:
    HQ9704615-01
  • Producent:
    Gardena

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.