Gardena TCS Li-18/20 teleskopgrensav med batteri

Gardena TCS Li-18/20 teleskopgrensav med batteri er et populært valg for mange haveejere, der har behov for at arbejde et stykke oppe i højderne, hvis man f.eks. har høje hække og træer, der kræver en udtynding eller afgrening.

Normal pris: 1.615,95 DKK

Tilbuds pris 1.499,00 DKK

Spar: 116,95 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Gardena TCS Li-18/20 teleskopgrensav med batteri

Gardena TCS Li-18/20 teleskopgrensav er et blandt mange af haveredskaberne fra GARDENA. Med denne teleskop grensav kan du nemt og bekvemt nå alt i haven nede fra jorden.

Teleskopgrensaven kan f.eks. bruges til udtynding af trætoppe og afgrening i højder. Og takket være teleskophåndtaget kan den nå selv de grene, som ellers normalt er næsten håbløse at få fat i. Nu behøver du faktisk blot at tilpasse længden på teleskopsaven efter den ønskede højde.

Gardena TCS Li-18/20 kan nå en rækkevidde på helt op til 4 meter. En Gardena teleskopgrensav har et let og smalt skærehoved, der gør det nemt at save grene ned - også selvom de sidder svært tilgængeligt i træets krone mange meter oppe i luften. Da savhovedet på teleskopgrensaven er vipbart, kan du nemt og bekvemt tilpasse savevinklen efter dit behov og dermed gøre arbejdet endnu lettere. Teleskopgrensaven har et 2-i-1-system og takket være dette, er teleskopsaven både velegnet til arbejde i højder og til komfortabelt arbejde i jordhøjde, hvor du ikke behøver at bukke dig ned.

Li-ion-batteriet med en kapacitet på 18 V / 2,0 Ah sikrer dig en lang driftstid. Et fuldt opladt batteri rækker til op til 140 snit (grendiameter 5 cm). POWERinfo-ladestatusindikatoren på batteriet angiver, når det bliver nødvendigt for dig at skulle lade batteriet op. Og når batteriet er tomt, kan det genoplades fuldstændigt i løbet af ikke mere end ca. 3 timer.

Gardena TCS Li-18/20 teleskopgrensav med batteri gør dit havearbejde nemt for dig i fremtiden.

  • Navn:
    Gardena TCS Li-18/20 teleskopgrensav med batteri
  • Varenummer:
    HQ9672465-01
  • Producent:
    Gardena

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.