Gardena R40Li robotplæneklipper

GARDENA R40Li robotplæneklipper slår græsplænen for dig: Den slår græsplænen af sig selv, mens du laver noget andet. Takket være dens tilfældige klippemønster kan R40Li slå et græsareal på op til 400 m².

Normal pris: 6.222,50 DKK

Tilbuds pris 4.995,00 DKK

Spar: 1.227,50 DKK

 
Del via
Del via E-mail
GARDENA R40Li robotplæneklipper slår græsplænen for dig: Den slår græsplænen af sig selv, mens du laver noget andet. Takket være dens tilfældige klippemønster kan R40Li slå et græsareal på op til 400 m². Den er effektiv, driftssikkert og efterlader ingen hjulspor. Dette resulterer i en græsplæne, der altid er perfekt plejet. Når det er nødvendigt, kører robotplæneklipperen selv hen i ladestationen for at blive ladet op. Afgrænsningskablet, som er meget nemt at lægge ud, viser R40Li, hvor den skal slå. Den klipper græsspidserne gentagne gange med knive, der er lige så skarpe som barberblade, og det afklippede græs bliver liggende på græsplænen som naturlig gødning. Klippehøjden på 2 til 5 cm kan uden videre indstilles ved hjælp af en drejeknap. Med en vægt på 8 kg kan den robuste robotplæneklipper håndtere hældninger på op til 25 %. Programmeringen er utroligt enkel og hurtig. Forskellige klippetider eller -dage kan indstilles på det store betjeningspanel. Det er nemt og overskueligt at følge menuen. Efter programmeringen starter R40Li af sig selv på de indstillede tidspunkter, også selvom det regner. Det stærke og vedligeholdelsesvenlige litium-ion 18 V/1,6 Ah batteri sikrer pålidelig og energibesparende drift. R40Li arbejder desuden meget støjsvagt og helt uden emissioner. Ekstremt følsomme kollisionssensorer og afgrænsningskablet hjælper R40Li med at undgå forhindringer i haven. Løfte- og tiltsensorer er, sammen med den store afstand imellem huset og knivene, med til at garantere yderligere sikkerhed for mennesker og dyr. Som eksempel kan nævnes, at hvis plæneklipperen løftes, standser knivene med det samme, hvorved personskader forhindres. Robotplæneklipperen kan også standses når som helst ved hjælp af den store og nemt tilgængelige stopknap. R40Li er fleksibel og derfor velegnet til næsten enhver form for have og til f.eks. sekundære områder. Til robotplæneklipperen medfølger en ladestation, en strømledning, 150 m afgrænsningskabel, 200 stk. kramper, 1 sæt reserveknive, kabelsamler og kabelsko.
  • Navn:
    Gardena R40Li robotplæneklipper
  • Varenummer:
    HQ9672662-05
  • Producent:
    Gardena

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.