Gardena R40Li Robotplæneklipper

Den professionelle robotplæneklipper "GARDENA R40Li" er netop den robotplæneklipper, som du altid har ønsket dig. Den slår nemlig græsplænen for dig helt af sig selv, mens du bruger din tid på at lave noget andet. Til robotplæneklipperen medfølger: En ladestation, en strømledning, et 150 m afgrænsningskabel, 200 stk. kramper, 1 sæt reserveknive, kabelsamler og kabelsko.

Normal pris: 6.222,50 DKK

Tilbuds pris 4.495,00 DKK

Spar: 1.727,50 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Gardena R40Li - Professionel robotplæneklipper

Modellen "GARDENA R40Li" robotplæneklipper, er netop den professionelle robotplæneklipper, som du altid har ønsket dig. Den slår græsplænen for dig helt af sig selv, mens du bruger din tid på at lave noget andet. Og rent faktisk - takket være dens tilfældige klippemønster, kan Gardena R40Li slå et græsareal på helt op til 400 m², hvilket er en rigtig pæn plænestørrelse for selv en robotplæneklipper. Den er yderst effektiv, driftssikker, og den efterlader ingen hjulspor efter sig på græsplænen. Det betyder derfor, at du altid har en græsplæne, der er perfekt plejet.

Når det er nødvendigt, kører vores professionelle robotplæneklipper selv hen i ladestationen for at blive ladet op. Det dertilhørende afgrænsningskabel, der er meget nemt at lægge ud, viser Gardena R40Li, hvor den skal slå. Gardena robotplæneklipperen klipper græsspidserne gentagne gange med et sæt af knive, der faktisk er lige så skarpe som barberblade, og det afklippede græs bliver efterfølgende liggende på græsplænen og har funktionen som naturlig gødning. Maskinens klippehøjde på 2 til 5 cm kan uden videre indstilles ved hjælp af en drejeknap. Selv med en vægt på 8 kg, kan den robuste robotplæneklipper håndtere hældninger på helt op til 25 %. Programmeringen af robotplæneklipperen er utrolig enkel og hurtigt klaret. De forskellige klippetider eller klippedage kan derved indstilles på det store betjeningspanel, hvor det er nemt, brugervenligt og meget overskueligt at følge menuen. Efter programmeringen starter vores Gardena robotplæneklipper af sig selv på de indstillede tidspunkter. Dette gælder også, selvom det regner.

Det stærke og vedligeholdelsesvenlige litium-ion 18 V/1,6 Ah batteri sikrer dig en pålidelig og energibesparende drift. Gardena R40Li arbejder desuden meget støjsvagt og helt uden emissioner. De ekstremt følsomme kollisionssensorer, og det føromtalte afgrænsningskabel, hjælper Gardena R40Li med at undgå forhindringer i haven. Løfte- og tiltsensorer er, sammen med den store afstand imellem huset og knivene, med til at garantere yderligere sikkerhed for både mennesker såvel som dyr. Eksempelvis, hvis plæneklipperen løftes, standser knivene med det samme, hvorved personskader forhindres. Den profesionelle robotplæneklipperen kan desuden også standses når som helst ved hjælp af den store og nemt tilgængelige stopknap. Der er derfor ingen tvivl om, at robotplæneklipperen lever til sikkerhedskravene. Gardena R40Li er meget fleksibel og derfor velegnet til næsten enhver form for have og til f.eks. sekundære områder.

  • Navn:
    Gardena R40Li Robotplæneklipper
  • Varenummer:
    HQ9672662-05
  • Producent:
    Gardena

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.