Gardena ErgoJet 3000 løvsuger/blæser

Gardena ErgoJet 3000 løvsuger er stærk og brugervenlig.

Den er en elektrisk løvsuger, der både kan håndtere blæsning, sugning og findeling af blade.

Et ideelt redskab til at få en pæn og ryddelig have.

Normal pris: 988,95 DKK

Tilbuds pris 890,05 DKK

Spar: 98,90 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Gardena ErgoJet 3000 løvsuger/løvblæser

Denne Gardena løvsuger er en stærk og meget brugervenlig elektrisk løvsuger. Modellen Gardena ErgoJet 3000 er perfekt egnet til både blæsning, sugning og til findeling af blade, og den gør det nemt for dig at få en pæn og ryddelig have.

Det er nemt og hurtigt at skifte mellem blæse- og sugefunktionerne, da redskabet er designet med det unikke værktøjsfrie ClickFit-funktion. Du får altså både en Gardena løvsuger OG en Gardena løvblæser med denne model, og du kan ubesværet skifte mellem funktionerne efter behov.

Der er en integreret metalkasteblæser i maskinen, og den muliggør et findelingsforhold på op til 16:1 ved sugning af små løsdele. Denne funktion reducerer bladenes volumen. Våde blade kan også fjernes ved hjælp af skraberen i kanten af undertryksrøret.

Ergonomien er i top pga. designet, der har fokus på den optimale vægtfordeling og det ergonomisk formede håndtag med et blødt greb, hvilket gør det rigtig komfortabelt for dig at arbejde med denne Gardena ErgoJet 3000 løvsuger i haven. Det er en letvægtsblæser, og den er nem for alle at bruge. Der er mulighed for variabel hastighed og dermed bedre kontrol, når du arbejder.

Tekniske data om vores Gardena ErgoJet 3000 løvsuger/løvblæser
Effekt: 230 Volt - 3000 W
Blæsehastighed: 310 km/t
Opsamlerstørrelse: 45 liter
Kabellængde: 0,3 m
Sugekapacitet: 170 l/s
Vægt: 4,8 kg.

  • Navn:
    Gardena ErgoJet 3000 løvsuger/blæser
  • Varenummer:
    HQ9667861-01
  • Producent:
    Gardena

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.