Gardena ComfortCut Li-18/23R

Gardena ComfortCut Li-18/23R er fuldt udstyret med både batteripakke, batterioplader, magasin til reserveknive og hele 20 ekstra knive. Selve montagen kræver ikke værktøj og er nemt.

En helt fantastisk akku buskrydder!

Normal pris: 1.299,95 DKK

Tilbuds pris 1.049,00 DKK

Spar: 250,95 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Gardena ComfortCut Li-18/23R

Denne Gardena akku buskrydder - Gardena ComfortCut Li-18/23R er en særlig nem buskrydder at betjene. Den egner sig specielt godt til f.eks. trimning af længere plænekanter og andre slags svært tilgængelige arealer, du møder i dit arbejde. Modellen er udstyret med et udskifteligt litium-ion-batteri, der er særdeles kraftigt. Det sikrer dig en stærk og holdbar klippeydelse.

Systemet kaldes for RotorCut, og netop dette system sikrer dig meget præcise klipperesultater. Desuden er den også meget støjsvag. Det lange og indstillingsvenlige ekstrahåndtag giver dig en komfortabel og ergonomisk optimeret arbejdsstilling, så du undgår at få ondt i ryggen ved længere tids arbejde. Teleskophåndtaget kan nemlig tilpasses efter din højde, så du opnår en endnu bedre komfort under dit arbejde.

Forskellige typer af overhængende kanter kan du uden videre trimme ved hjælp af kantklippefunktionen på 90°, der er i modellen Gardena ComfortCut Li-18/23R. Derudover gør det integrerede styrehjul arbejdet nemt og bekvemt for dig. Håndtaget til justering af trimmerhovedets vinkel gør det lettere at nå vanskeligt tilgængelige arealer, f.eks. under en trampolin eller en havebænk og lignende.

Ved trimmearbejde tæt på blandt andet bede og blomsterrækker, kan du folde plantebeskyttelsesskærmen ud for at beskytte dine planter.

Takket være sikkerhedsafbryderen er denne akku buskrydder beskyttet mod utilsigtet aktivering.

Akku buskrydderen er fuldt udstyret med både batteripakke, batterioplader, magasin til reserveknive og hele 20 ekstra knive. Selve montagen kræver ikke værktøj og er nemt. Klippediameteren på Gardena ComfortCut Li-18/23R er i alt 230 mm. Med litium-batteriets kapacitet på 18 V / 2,0 Ah kan der opnås en driftstid på helt op til 50 minutter. hvilket svarer til omkring 1.250 meter plænekant.

POWERinfo-ladestatusindikatoren på batteriet angiver, når det er nødvendigt at lade batteriet op. Det er derfor nemt og praktisk at vide, hvornår det er tid til opladning. Et tomt batteri kan genoplades fuldstændigt i løbet af ca. 3 timer.

  • Navn:
    Gardena ComfortCut Li-18/23R
  • Varenummer:
    HQ9672434-01
  • Producent:
    Gardena

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.