Gardena Accu Reel Mower 380 LI Plæneklipper

Med denne genopladelige og batteridrevet plæneklipper fra Gardena: GARDENA Accu håndplæneklipper kan du let og ganske hurtigt klare din plæne. En batteridrevet plæneklipper, der letter dit arbejde.

Normal pris: 4.395,95 DKK

Tilbuds pris 3.495,00 DKK

Spar: 900,95 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Gardena Accu Reel Mower 380 LI Plæneklipper

Med denne genopladelige og batteridrevet plæneklipper fra Gardena: GARDENA Accu håndplæneklipper kan du let og ganske hurtigt klare din plæne.

Princippet er egentligt meget simpelt: Mens du skubber plæneklipperen, bevæges klippecylinderen og den nederste klinge uden kontakt. Den specielle funktion består i, at klippecylinderen og den nederste klinge ikke berører hinanden og derfor muliggøres et behageligt og støjsvagt arbejde.

Denne Gardena plæneklipper har en hærdet klæbebeskyttet klippecylinder af stål i høj kvalitet, og den nederste klinge garanterer et rent og præcist klip og dermed en fremragende plænepleje. Uden batteriet kan den genopladelige Gardena 380 Accu plæneklipper også bruges som en håndplæneklipper. En batteridrevet plæneklipper er udstyret med mange komfortelementer, der gør dit arbejde en hel del lettere og langt merebehageligt. Vores Gardena plæneklipper har f.eks. ekstra store hjul med specialprofil og bløde plastikkomponenter, et ergonomisk håndtag og et foldehåndtag, der sikrer en god og pladsbesparende opbevaring. Gennem den praktiske kontrolenhed er det let at indstille den ønskede klippehøjde

Tekniske data om Gardena Accu Reel Mower 380 LI - Batteridrevet plæneklipper:

Akku motor 25 volt - 3,2 ah - li-on
38 cm klippebredde
Cylinderklip
Op til 400 m2 pr. opladning
Inkl. opsamler

Saml-selv pris

 • Navn:
  Gardena Accu Reel Mower 380 LI Plæneklipper
 • Varenummer:
  HQ9658637-01
 • Producent:
  Gardena
 • Motor:
  Batteri

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.