Gardena accu reel mower 380 li plæneklipper

Med den genopladelige GARDENA Accu-håndplæneklipper kan du let og hurtigt klare din 'engelske' plæne. Princippet er simpelt: Mens du skubber, bevæges klippecylinderen og den nederste klinge uden kontakt. Den specielle funktion: Klippecylinderen og den nederste klinge berører ikke hinanden og muliggør derfor behageligt og støjsvagt arbejde.

Normal pris: 4.295,95 DKK

Tilbuds pris 3.295,00 DKK

Spar: 1.000,95 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Med den genopladelige GARDENA Accu-håndplæneklipper kan du let og hurtigt klare din 'engelske' plæne. Princippet er simpelt: Mens du skubber, bevæges klippecylinderen og den nederste klinge uden kontakt. Den specielle funktion: Klippecylinderen og den nederste klinge berører ikke hinanden og muliggør derfor behageligt og støjsvagt arbejde. Den hærdede klæbebeskyttede klippecylinder af stål i høj kvalitet og den nederste klinge garanterer et rent og præcist klip og dermed fremragende plænepleje. Uden batteri kan den genopladelige Accu-håndplæneklipper bruges som håndplæneklipper. Den genopladelige GARDENA Accu-håndplæneklipper er udstyret med mange komfortelementer, der gør dit arbejde lettere og mere behageligt. Den har f.eks. ekstrastore hjul med specialprofil og bløde plastikkomponenter, et ergonomisk håndtag og et foldehåndtag, der sikrer pladsbesparende opbevaring. Gennem den praktiske kontrolenhed er det let at indstille den ønskede klippehøjde Akku motor 25 volt - 3,2 ah - li-on 38 cm klippebredde Cylinderklip Op til 400 m2 pr. opladning Inkl. opsamler

Saml-selv pris

 • Navn:
  Gardena accu reel mower 380 li plæneklipper
 • Varenummer:
  HQ9658637-01
 • Producent:
  Gardena
 • Motor:
  Batteri

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.