Gardena 884-20 Comfort 12 ltr. rygsprøjte

Den højkvalitative GARDENA Comfort-rygsprøjte 12 liter har en fyldekapacitet på 12 liter og er specielt egnet til praktisk spredning af væsker i større mængder.

Normal pris: 864,95 DKK

Tilbuds pris 778,45 DKK

Spar: 86,50 DKK

 
Del via
Del via E-mail
Den højkvalitative GARDENA Comfort-rygsprøjte 12 liter har en fyldekapacitet på 12 liter og er specielt egnet til praktisk spredning af væsker i større mængder. Den er derfor velegnet til pleje af planter i store haver, frugttræer og vinranker. Den fremragende bærekapacitet af rygsprøjten med dens skulderstropper og rygskånende form muliggør komfortabelt og stilfuldt havearbejde. Det teleskopiske sprøjterør med justerbar metaldyse er praktisk og sikrer stor brugsradius. Håndtering og brug af Comfort-rygsprøjte gøres så effektiv som muligt gennem det integrerede bærehåndtag, den store påfyldningsåbning med filter og sprøjterørsholderen. Praktisk - Comfort-rygsprøjten er egnet til venstre- og højrehåndsbrug.
  • Navn:
    Gardena 884-20 Comfort 12 ltr. rygsprøjte
  • Varenummer:
    HQ9008698-01
  • Producent:
    Gardena

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.