AL-KO Comfort 38-5 Cylinderklipper

Med et let og robust chassis. En AL-KO Comfort 38-5 Cylinderklipper er en kvalitets-knivcylinder med 5 knive, der klipper rent og præcist. En cylinder plæneklipper er kendetegnet ved, at dens knive klipper ligesom sakse, hvilket betyder, at græsset bliver klippet helt lige over, og det giver en flot græsplæne.

Normal pris: 569,00 DKK

Tilbuds pris 449,00 DKK

Spar: 120,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

AL-KO Comfort 38-5 Cylinderklipper

Med et let og robust chassis. En AL-KO Comfort 38-5 Cylinderklipper er en kvalitets-knivcylinder med 5 knive, der klipper rent og præcist. En cylinder plæneklipper er kendetegnet ved, at dens knive klipper ligesom sakse, hvilket betyder, at græsset bliver klippet helt lige over, og det giver en flot græsplæne. Den er ekstrem handy og meget skånsom mod plænen. Den har gummihjul og et ergonomisk skaft. En håndskubber som denne har mange fordele, bl.a. at det er en billig cylinderklipper, at den ikke forurener, at den er nem at vedligeholde, og at den er lydsvag i forhold til andre græsklippere. En AL-KO Cylinderklipper er et godt valg til den ugentlige græsklipning i mindre haver, der sagtens kan vedligeholdes af en ganske almindelig håndskubber.

 • Navn:
  AL-KO Comfort 38-5 Cylinderklipper
 • Varenummer:
  GI112738
 • Producent:
  AL-KO
 • Motor:
  Uden motor

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.