Åbent Hus arrangement hos Midtdjurs Traktorlager A/S

I mere end 40 år har Midtdjurs Traktorlager ved Nimtofte på Djursland afholdt Åbent Hus i februar.

De sidste mange år har det været fredag og lørdag i uge 8. Frem til 2020 har arrangementet samlet op imod 3500 gæster over 2 dage.
Bemærk: Muligvis med tilmelding til arrangementet i år.

Igen i år samles land og by hos Midtdjurs Traktorlager den 25. og 26. februar 2022 til Åbent Hus.

Åbent Hus hos Midtdjurs Traktorlager er firmaets årlige "UDSALG" med tusindvis af rigtig gode tilbud og præsentation af nyheder. Altså der er tradition for at gøre en ekstra god handel i Åbent Hus dagene på både stort og småt, som præsenteres i nogle af vores 5000 m2 under tag. Udendørs er der også udstillet brugte og nye landbrugsmaskiner.

Landbrugsafdelingen står klar med nyheder og gode tilbud fra bl.a. Valtra, Amazone og Krone. Derudover er der masser af brugte landbrugstraktor og maskiner til meget skarpe priser. Sliddele og andre reservedele til forårsarbejdet kan med fordel disponeres i dagene.

Butik og Have-Park afdelingen henvender sig til både til private og erhvervsdrivende. Butiksarealet er i Åbent Hus dagene udvidet. Udover det som i daglig tale kaldes butik 1, 2 og 3 tages et stort areal i lagerhal i brug til butik begge dage. Lørdag den 19. februar offentliggøres en række Åbent Hus tilbud på midtdjurstraktorlager.dk samt i et nyhedbrev - få dette tilsendt på mail (Tilmeld dig nedest på siden - nemt og enkelt). En del af tilbuddene kan også bestilles på webshoppen.

I butikken har vi et meget bredt sortiment fra bl.a. Husqvarna, Stihl, Honda, Gardena, Texas, AL-KO, Cub Cadet, Trolla, Agri-Fab, Kärcher, Makita, Bahco, Esab, Kramp, Sika, Blundstone, Bruder, Siku, Brynje, Fiskars, Wolf, Felco, Ryom, Gallagher, Esbjerg, AGCO, 3M, Ocean, Moulitire, Led Lenser, Duracell, Berthoud, Stanley, C-tek, Mato, Elten, Rolly Toys, Sparex, Blåklæder og mange flere. En række konsulenter kommer også disse dage fra nogle af ovenstående brands. 
 

Velmødt til Åbent Hus hos Midtdjurs Traktorlager A/S

- Fredag den 25. februar kl. 9:00-17:00
- Lørdag den 26. februar kl. 9:00-15:00

Vi overholder selvfølgelig de retningslinjer der er om Covid-19/Corona i dagene.
Mere herom på vores hjemmeside og i nyhedsbreve omkring vores Åbent Hus.
Bemærk: Muligvis med tilmelding til arrangementet i år

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Bekræft venligst at vi må sende nyhedsbreve/emails til dig:

Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbrev, ved at benytte linket nederst i mailen.

Vi bruger Mailchimp som vores nyhedsbrevs platform, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at din information vil blive overført til Mailchimp til behandling Læs mere om Mailchimp's privatlivs politikker.